Uutuus
1 / 1
Koko:30 ml
33,90 €
Ansaitset 339 KICKS Club -pistettä

Ostettavissa vain verkosta

Loppuunmyyty myymälässä

Ilmainen toimitus tälle tuotteelle ·
Osta
Uutuus
Ecooking
Self Tanning Mousse
200 ml
33,90 €
Vegaaninen
Ilman hajusteita
Kasvoille
Vartalolle
Self Tanning Drops on kevyitä tippoja, joita voit sekoittaa normaalisti käyttämiisi tuotteisiin, joten sinun ei tarvitse tinkiä ihonhoidostasi. Self Tanning Drops -tippoja voivat käyttää kaikenikäiset ja -tyyppiset ihot.

Itseruskettavien tippojemme etuna on myös se, että voit hallita värin määrää säätämällä, kuinka monta tippaa sekoitat voiteeseen. Näin voit lisätä tai vähentää sävyä sen mukaan, haluatko ripauksen väriä talven kalpealle iholle, luoda terveen rusketuksen kesää varten vai ylläpitää jo olemassa olevaa hehkua.

Itseruskettavat pisarat ovat hajusteettomia, eikä niissä ole tyypillistä itseruskettavan hajua, jota monet pelkäävät. Ne ovat koostumukseltaan kevyitä ja juoksevia, joten ne on helppo sekoittaa voiteeseen.

Pisarat sisältävät:
- Dihydroksiasetoni (DHA), joka on peräisin sokerijuurikkaasta tai sokeriruo'osta, on luonnollisten itseruskettavien tuotteiden aktiivinen ja tehokas ainesosa. Se antaa luonnollisen värin, joka tunkeutuu ihoon tasaisesti.
- Ihossa luonnostaan esiintyvä hyaluronihappo rauhoittaa ja pitää ihon syvästi kosteutettuna tekemättä siitä rasvaista.
- Glyseriini, kookospähkinästä peräisin oleva kasviperäinen kosteuttaja, joka sekä lisää että sitoo kosteutta ihoon.
- Kurkkuuute, joka on erinomainen kosteuttaja.

Vegaaninen, hajusteeton ja dermatologisesti testattu.
IhotyyppiNormaali
KäyttöVartalo, Kasvot
SertifikaatitVegaanimerkki
Sisältö30 ml
Yksikköhinta1.130 €/l
BrändiEcooking
KategoriaKasvot
Näytä kaikkiEcooking Kasvot
Tuotenumero745941
EAN5712350501711

Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon kassalla.

  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
Haluatko nähdä sisällön?
Sisältö näkyy, jos hyväksyt toiminnalliset evästeet

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvostelu tälle tuotteelle
KICKSin asiakaspalvelu lukee kaikki arvostelut ennen julkaisua. Lue lisää